Vorige edities

2024

Zonnige Hemelvaartsdag zorgt voor extra wandelplezier

Op Hemelvaartsdag, donderdag 9 mei, stond de uitverkochte 7e editie van de Urban Walk Den Haag op de planning. Ruim 1.750 deelnemers stonden aan de start in cultuurgebouw Amare om aan hun avontuur van 12 of 18 kilometer te beginnen. De Hofstad was hét decor van hun wandeling en ze ontdekten veel prachtige locaties.  

Een zonnige zesde editie van de Urban Walk Den Haag

Zaterdag 13 mei stond in het teken van de zesde Urban Walk Den Haag. Op een vernieuwde route liepen deelnemers 13 of de 19 km langs de mooiste plekjes die de Hofstad te bieden heeft. Door de vele wandelaars en het mooie weer was het weer een gezellige editie!

2023
2022

Mooie vijfde editie Urban Walk Den Haag

Zaterdag 14 mei 2022 was het na een jaar afwezigheid weer tijd voor de Urban Walk Den Haag. Op deze zonnige dag waren er vele wandelaars die de hofstad te voet gingen ontdekken. De deelnemers konden tijdens deze editie kiezen uit een route van 12 km en een lange route van 20 km.

2017

Eerste Urban Walk Den Haag

2017

eerste editie urban walk den Haag

De eerste editie van de Urban Walk Den Haag vond plaats in 2017. Toen nog bekend als The Hague City Walk. Een eerste editie die zorgde voor een goede basis voor nog vele andere edities.