Inschrijven

Wandel tijdens de Urban Walk Den Haag een korte route van 10-12 km of een lange route van 18-20 km. Ontdek de stad op een unieke manier en bezoek daarbij locaties waar je bijna nooit (gratis) komt. In 2024 startte je de wandeling in Amare en bezocht je onder andere de Paleiskerk, Pathé Buitenhof en Provinciehuis Zuid-Holland

  • Kinderen van 0-5 jaar Gratis
  • Kinderen van 6-11 jaar €6,50
  • Vanaf 12 jaar €22

    Er wordt voor beide afstanden hetzelfde tarief gehanteerd. Het speciale tarief voor kinderen van 6-11 jaar wordt automatisch verrekend in het inschrijfformulier op basis van de geboortedatum.

Inbegrepen bij je inschrijving

routes

Je krijgt de mogelijkheid om te kiezen tussen een een korte route van ongeveer 10-12 km of een lange route van ongeveer 18-20 km. De korte route is een mooie gelegenheid voor beginnende lopers om mee te doen. Je passeert bij deze route iets minder locaties dan bij de lange route. Je geeft je keuze voor de afstand tijdens het inschrijven aan. Dit is om ons een indicatie te geven; je zit hier niet aan vast. Tijdens het lopen kun je bij de splitsing van afstand veranderen. Let op: houdt hierbij altijd rekening met de openings- en sluitingstijden van de locaties en de finish. Zorg dat je op tijd de verschillende punten gepasseerd bent.

Er wordt voor beide afstanden hetzelfde tarief gehanteerd. De start en finish van beide routes bevinden zich op hetzelfde punt. Er wordt gestart in startwaves.

Groepen

Samen met vrienden, familie of collega’s wandelen? Een groepsinschrijving kan vanaf 10 personen. Het voordeel van de groepsinschrijving is dat jullie alle wandelkaarten in één pakket kunnen ophalen. De deelnemers kunnen zelf de gewenste afstand en startwave selecteren. Voor de groepsinschrijving hanteren wij het reguliere inschrijftarief. 

Goede doel: nationaal ms fonds

Steun Gwen in haar strijd tegen MS en loop mee met de Urban Walk Series! Dit jaar is het Nationaal MS Fonds als goed doel verbonden aan de Urban Walk Series. Samen maken we ons sterk voor een toekomst zonder de zenuwslopende en ongeneeslijke ziekte MS en strijden we voor betere behandelingen en een betere kwaliteit van leven voor mensen met MS. Zowel nu als in de toekomst! 

Kom ook in beweging en doe mee! Je kunt op twee manieren helpen.

  • Doneer bij jouw inschrijving op deze website!
  • Ga naar walkforms.nl, kies de stad die jou aanspreekt en maak een actiepagina aan voor het ophalen van sponsorgeld. Haal je meer op dan €150,-? Dan betaalt het Nationaal MS Fonds jouw startbewijs. 

Tip: meld je aan als groep en combineer gezelligheid met je inzet voor een beter leven voor mensen met MS. Zo wordt wandelen nóg leuker!