Goede doel

Steun Gwen in haar strijd tegen MS en loop mee met de Urban Walk Series! Dit jaar is het Nationaal MS Fonds als goed doel verbonden aan de Urban Walk Series. Samen maken we ons sterk voor een toekomst zonder de zenuwslopende en ongeneeslijke ziekte MS en strijden we voor betere behandelingen en een betere kwaliteit van leven voor mensen met MS. Zowel nu als in de toekomst! 

Kom ook in beweging en doe mee! Je kunt op twee manieren helpen.

  • Doneer bij jouw inschrijving op deze website!
  • Ga naar walkforms.nl, kies de stad die jou aanspreekt en maak een actiepagina aan voor het ophalen van sponsorgeld. Haal je meer op dan €150,-? Dan betaalt het Nationaal MS Fonds jouw startbewijs. 
 

Tip: meld je aan als groep en combineer gezelligheid met je inzet voor een beter leven voor mensen met MS. Zo wordt wandelen nóg leuker!

het verhaal van Gewen

”Je moet dingen achterlaten, dingen die je nooit meer gaat doen.”

”Ik studeerde toen ik ineens tintelingen in mijn hele lichaam kreeg. Ik dacht dat het wel over zou gaan, maar dat gebeurde niet. De huisarts verwees me naar de neuroloog, en die had slecht nieuws: MS. Dat viel me rauw op mijn dak, ik had dat niet aan zien komen. Ik vond het heel moeilijk om het te accepteren, om een stuk van mezelf achter te laten.”